Loading...

Järjestelmävaatimukset

McAfee® Total Protection

Käyttöjärjestelmä

• Microsoft Windows 11, 10, 8.1 täysin korjattu (32- ja 64-bittinen). Windows Enterprise ei tuettu.
  • Koontiversio 4.11.1 tai sitä uudempi: macOS 10.15 ja sitä uudemmat
  • Koontiversio 4.9.1: macOS 10.12–10.14
  • Google Android -älypuhelimet ja -tabletit, versio 8 ja sitä uudemmat
  • Apple iOS 13 tai uudempi
  • ChromeOS 102.0.5005 ja uudemmat

Laitteisto

• 2 Gt RAM-muistia
  • 1,3 Gt vapaata tilaa asemassa
  • 1 GHz:n suoritin. Arkkitehtuuri Windows-laitteille: x64, x86. Arkkitehtuuri Mac-laitteille: x64, x86, ARM64 (Rosetta II vaaditaan)

Tuetut selaimet

• Firefox
  • Google Chrome
  • Safari (vain macOS ja iOS)
  • Microsoft Edge (Chromium-pohjainen)

Edellytyksenä internet-yhteys

• Suosituksena nopea internet-yhteys

McAfee® LiveSafe

Käyttöjärjestelmä

• Microsoft Windows 11, 10, 8.1 täysin korjattu (32- ja 64-bittinen). Windows Enterprise ei tuettu.
  • Koontiversio 4.11.1 tai sitä uudempi: macOS 10.15 ja sitä uudemmat
  • Koontiversio 4.9.1: macOS 10.12–10.14
  • Google Android -älypuhelimet ja -tabletit, versio 8 ja sitä uudemmat
  • Apple iOS 13 tai uudempi
  • ChromeOS 102.0.5005 ja uudemmat

Laitteisto

• 2 Gt RAM-muistia
  • 1,3 Gt vapaata tilaa asemassa
  • 1 GHz:n suoritin. Arkkitehtuuri Windows-laitteille: x64, x86. Arkkitehtuuri Mac-laitteille: x64, x86, ARM64 (Rosetta II vaaditaan)

Tuetut selaimet

• Firefox
  • Google Chrome
  • Safari (vain macOS ja iOS)
  • Microsoft Edge (Chromium-pohjainen)

Edellytyksenä internet-yhteys

• Suosituksena nopea internet-yhteys

McAfee® Internet Security

Käyttöjärjestelmä

• Windows 11, 10 (Windows 10 in S mode ei tuettu). Windows Enterprise ei tuettu.
  • Windows 8.1 täysin korjattu (32- ja 64-bittinen)
  • Koontiversio 4.11.1 tai sitä uudempi: macOS 10.15 ja sitä uudemmat
  • Koontiversio 4.9.1: macOS 10.12–10.14
  • ChromeOS 102.0.5005 ja uudemmat

Älypuhelimet ja tabletit

• Android 8 ja uudemmat
  • Apple iOS 13 tai uudempi

Tuetut selaimet

• Firefox
  • Google Chrome
  • Microsoft Edge (Chromium-pohjainen)

Laitteisto

• 2 Gt RAM-muistia
  • 1,3 Gt vapaata tilaa asemassa
  • 1 GHz:n suoritin. Arkkitehtuuri Windows-laitteille: x64, x86. Arkkitehtuuri Mac-laitteille: x64, x86, ARM64 (Rosetta II vaaditaan)

McAfee® AntiVirus Plus

Käyttöjärjestelmä

• Windows 11, 10 (Windows 10 in S mode ei tuettu). Windows Enterprise ei tuettu.
  • Windows 8.1 täysin korjattu (32- ja 64-bittinen)
  • Koontiversio 4.11.1 tai sitä uudempi: macOS 10.15 ja sitä uudemmat
  • Koontiversio 4.9.1: macOS 10.12–10.14
  • ChromeOS 102.0.5005 ja uudemmat

Älypuhelimet ja tabletit

• Android 8 ja uudemmat
  • Apple iOS 13 tai uudempi

Laitteisto

• 2 Gt RAM-muistia
  • 1,3 Gt vapaata tilaa asemassa
  • 1 GHz:n suoritin. Arkkitehtuuri Windows-laitteille: x64, x86. Arkkitehtuuri Mac-laitteille: x64, x86, ARM64 (Rosetta II vaaditaan)

Tuetut selaimet

• Firefox
  • Google Chrome
  • Microsoft Edge (Chromium-pohjainen)

McAfee® AntiVirus

Käyttöjärjestelmä

• Windows 11, 10 (Windows 10 in S mode ei tuettu). Windows Enterprise ei tuettu.
  • Windows 8.1 täysin korjattu (32- ja 64-bittinen)

Laitteisto

• 2 Gt RAM-muistia
  • 1,3 Gt vapaata tilaa asemassa
  • 1 GHz:n suoritin. Arkkitehtuuri Windows-laitteille: x64, x86. Arkkitehtuuri Mac-laitteille: x64, x86, ARM64 (Rosetta II vaaditaan)

Tuetut selaimet

• Firefox
  • Google Chrome
  • Microsoft Edge (Chromium-pohjainen)

McAfee® Small Business Security

Käyttöjärjestelmä

• Microsoft Windows 11, 10, 8.1 täysin korjattu (32- ja 64-bittinen). Windows Enterprise ei tuettu.
  • Koontiversio 4.11.1 tai sitä uudempi: macOS 10.15 ja sitä uudemmat
  • Koontiversio 4.9.1: macOS 10.12–10.14
  • Google Android -älypuhelimet ja -tabletit, versio 8 ja sitä uudemmat
  • Apple iOS 13 tai uudempi
  • ChromeOS 102.0.5005 ja uudemmat

Tuetut selaimet

• Firefox
  • Google Chrome
  • Safari (vain macOS ja iOS)
  • Microsoft Edge (Chromium-pohjainen)

Edellytyksenä internet-yhteys

• Suosituksena nopea internet-yhteys

McAfee® WebAdvisor

Käyttöjärjestelmät

• Windows 10, 8.1, 8 ja 7 (32- ja 64-bittinen). Windows Enterprise ei tuettu.

Tuetut selaimet

• Microsoft Edge (Chromium-pohjainen)
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome

McAfee® Security (mobiililaitteille)

Käyttöjärjestelmä

• iOS 13 tai uudempi
  • Android 8 tai uudempi
  • ChromeOS 102.0.5005 ja uudemmat

Edellytyksenä internet-yhteys

• Suosituksena nopea internet-yhteys

Tuetut selaimet

• Safari (vain iOS)
  • Chrome
  • Firefox

McAfee® Safe Connect

Käyttöjärjestelmä

• Microsoft Windows 11, 10, 8.1, 8 ja 7 (32- ja 64-bittinen). Windows Enterprise ei ole tuettu.
  • Google Android 7 ja sitä uudemmat älypuhelin- ja tablettiversiot
  • Apple iOS 13 tai uudempi
  • Chrome OS

Edellytyksenä internet-yhteys

• Suosituksena nopea internet-yhteys

McAfee® Safe Family

Käyttöjärjestelmä

• iOS 13 tai uudempi
  • Vähintään Android 8
  • Microsoft Windows 10**, 8.1, 8 ja 7 (32- ja 64-bittiset) **Windows Enterprise ei tuettu

Edellytyksenä internet-yhteys

• Suosituksena nopea internet-yhteys