Loading...

Systeemvereisten

McAfee® Total Protection

Besturingssysteem

• Microsoft Windows 11, 10, 8.1 volledig gepacht (32- en 64-bits). Windows Enterprise wordt niet ondersteund.
  • Build 4.11.1 of hoger: macOS 10.15 en hoger
  • Build 4.9.1: macOS 10.12 - 10.14
  • Google Android-smartphones en -tablets 8 of hoger
  • Apple iOS 13 of hoger
  • ChromeOS 102.0.5005 en hoger

Hardware

• 2 GB RAM
  • 1,3 GB vrije schijfruimte
  • 1 GHz processor. Architectuur voor Windows: x64, x86. Architectuur voor Mac: x64, x86, ARM64 (Rosetta II vereist)

Ondersteunde browsers

• Firefox
  • Google Chrome
  • Safari (alleen macOS en iOS)
  • Microsoft Edge (Chromium-gebaseerd)

Internetverbinding vereist

• Snelle verbinding aanbevolen

McAfee® LiveSafe

Besturingssysteem

• Microsoft Windows 11, 10, 8.1 volledig gepacht (32- en 64-bits). Windows Enterprise wordt niet ondersteund.
  • Build 4.11.1 of hoger: macOS 10.15 en hoger
  • Build 4.9.1: macOS 10.12 - 10.14
  • Google Android-smartphones en -tablets 8 of hoger
  • Apple iOS 13 of hoger
  • ChromeOS 102.0.5005 en hoger

Hardware

• 2 GB RAM
  • 1,3 GB vrije schijfruimte
  • 1 GHz processor. Architectuur voor Windows: x64, x86. Architectuur voor Mac: x64, x86, ARM64 (Rosetta II vereist)

Ondersteunde browsers

• Firefox
  • Google Chrome
  • Safari (alleen macOS en iOS)
  • Microsoft Edge (Chromium-gebaseerd)

Internetverbinding vereist

• Snelle verbinding aanbevolen

McAfee® Internet Security

Besturingssysteem

• Windows 11, 10 (Windows 10 in S-modus wordt niet ondersteund). Windows Enterprise wordt niet ondersteund.
  • Windows 8.1 volledig gepatcht (32- en 64-bits)
  • Build 4.11.1 of hoger: macOS 10.15 en hoger
  • Build 4.9.1: macOS 10.12 - 10.14
  • ChromeOS 102.0.5005 en hoger

Smartphones en tablets

• Android 8 of hoger
  • Apple iOS 13 of hoger

Ondersteunde browsers

• Firefox
  • Google Chrome
  • Microsoft Edge (Chromium-gebaseerd)

Hardware

• 2 GB RAM
  • 1,3 GB vrije schijfruimte
  • 1 GHz processor. Architectuur voor Windows: x64, x86. Architectuur voor Mac: x64, x86, ARM64 (Rosetta II vereist)

McAfee® AntiVirus Plus

Besturingssysteem

• Windows 11, 10 (Windows 10 in S-modus wordt niet ondersteund). Windows Enterprise wordt niet ondersteund.
  • Windows 8.1 volledig gepatcht (32- en 64-bits)
  • Build 4.11.1 of hoger: macOS 10.15 en hoger
  • Build 4.9.1: macOS 10.12 - 10.14
  • ChromeOS 102.0.5005 en hoger

Smartphones en tablets

• Android 8 of hoger
  • Apple iOS 13 of hoger

Hardware

• 2 GB RAM
  • 1,3 GB vrije schijfruimte
  • 1 GHz processor. Architectuur voor Windows: x64, x86. Architectuur voor Mac: x64, x86, ARM64 (Rosetta II vereist)

Ondersteunde browsers

• Firefox
  • Google Chrome
  • Microsoft Edge (Chromium-gebaseerd)

McAfee® AntiVirus

Besturingssysteem

• Windows 11, 10 (Windows 10 in S-modus wordt niet ondersteund). Windows Enterprise wordt niet ondersteund.
  • Windows 8.1 volledig gepatcht (32- en 64-bits)

Hardware

• 2 GB RAM
  • 1,3 GB vrije schijfruimte
  • 1 GHz processor. Architectuur voor Windows: x64, x86. Architectuur voor Mac: x64, x86, ARM64 (Rosetta II vereist)

Ondersteunde browsers

• Firefox
  • Google Chrome
  • Microsoft Edge (Chromium-gebaseerd)

McAfee® Small Business Security

Besturingssysteem

• Microsoft Windows 11, 10, 8.1 volledig gepacht (32- en 64-bits). Windows Enterprise wordt niet ondersteund.
  • Build 4.11.1 of hoger: macOS 10.15 en hoger
  • Build 4.9.1: macOS 10.12 - 10.14
  • Google Android-smartphones en -tablets 8 of hoger
  • Apple iOS 13 of hoger
  • ChromeOS 102.0.5005 en hoger

Ondersteunde browsers

• Firefox
  • Google Chrome
  • Safari (alleen macOS en iOS)
  • Microsoft Edge (Chromium-gebaseerd)

Internetverbinding vereist

• Snelle verbinding aanbevolen

McAfee® WebAdvisor

Besturingssystemen

• Windows 10, 8.1, 8 en 7 (32- en 64-bits). Windows Enterprise wordt niet ondersteund.

Ondersteunde browsers

• Microsoft Edge (Chromium-gebaseerd)
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome

McAfee® Security (voor mobiele apparaten)

Besturingssysteem

• iOS 13 of hoger
  • Android 8 of hoger
  • ChromeOS 102.0.5005 en hoger

Internetverbinding vereist

• Snelle verbinding aanbevolen

Ondersteunde browsers

• Safari (alleen iOS)
  • Chrome
  • Firefox

McAfee® Safe Connect

Besturingssysteem

• Microsoft Windows 11, 10, 8.1, 8 en 7 (32-bits en 64-bits). Windows Enterprise niet ondersteund
  • Google Android-smartphones en -tablets 7 of hoger
  • Apple iOS 13 of hoger
  • Chrome OS

Internetverbinding vereist

• Snelle verbinding aanbevolen

McAfee® Safe Family

Besturingssysteem

• iOS 13 en hoger
  • Android 8 en later
  • Microsoft Windows 10**, 8.1, 8 en 7 (32-bits en 64-bits)**Windows Enterprise wordt niet ondersteund

Internetverbinding vereist

• Snelle verbinding aanbevolen

McAfee® -virusverwijdering

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11, 10**, 8.1, 8 en 7 (32-bits en 64-bits)**Windows Enterprise wordt niet ondersteund

Deelnemende landen

• Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, India, Filippijnen, Singapore, Maleisië, Japan, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Nederland, Portugal, Mexico, Brazilië, Argentinië, Chili, Colombia en Peru

Ondersteunde toestellen

• Alle toonaangevende laptop- en desktopmerken met Windows, zoals Dell, HP, Acer, Lenovo, Sony, Asus, Toshiba en Samsung

Andere vereisten

• Beschikbaar in beperkte landen; controleer de website van uw land voor beschikbaarheid
  • Geldig voor eenmalig service-incident
  • Internetverbinding vereist (snelle verbinding vereist voor optimaal serviceniveau)
  • 4 GB RAM of hoger vereist voor Windows 11, 10

Virusbeschermingsbelofte

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11, 10, 8.1, 8.0 en 7.0 (32-bits en 64-bits)
  • Build 4.11.1 of hoger: macOS 10.15 en hoger
  • Build 4.9.1: macOS 10.12 - 10.14
  • Google Android-smartphones en -tablets 4.1 of hoger
  • Apple iOS 10 of hoger

Producten die in aanmerking komen

• McAfee Total Protection
  • McAfee LiveSafe
  • McAfee Internet Security
  • McAfee AntiVirus
  • McAfee AntiVirus Plus

Deelnemende landen

• Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, India, Filippijnen, Singapore, Maleisië, Japan, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Nederland, Portugal, Mexico, Brazilië, Argentinië, Chili, Colombia en Peru

Andere vereisten

• Product dat in aanmerking komt, moet aangemeld zijn voor automatische verlenging
  • Beschikbaar in beperkte landen; controleer de website van uw land voor beschikbaarheid
  • Internetverbinding vereist voor virusverwijderingsservice (snelle verbinding voor optimaal serviceniveau)
  • 4 GB RAM of hoger vereist voor Windows 11, 10